เรียนต่อประเทศอื่นๆ
สวัสดีคะน้องๆ ทุกคน วันนี้พี่ๆจาก StudyOverSeas มีข้อมูลข่าวสารสถาบันจากมหาวิทยาลัยต่างๆ มีทุนการศึกษา
ปริญญาตรี ทุนการศึกษาปริญญาโท เรียนภาษา มัธยมศึกษา อาชีวะ เพื่อเป็นแนวทางให้น้องๆ ได้ดูกันว่าสนใจ
ที่ไหนบ้าง ไม่ว่าจะเป็น เรียนต่ออเมริกา, เรียนต่ออังกฤษ,เรียนต่อออสเตรเลีย, เรียนต่อแคนาดา, เรียนต่อ
นิวซีแลนด์ และประเทศอื่นๆ โครงการนักเรียนแลกเปลี่ยน โครงการฝึกงานต่างประเทศ Work and Travel
น้องๆสามารถโทรมาสอบถามพวกพี่ๆ กันได้เลยทุกคนนะคะ
โทรศัพท์ : 02-255 7592, 02-2559950
มือถือ : 089-6820168, 081-6449867, 081-3532864, 083-8549528
อีเมล์ : info@studyoverseas.co.th, inquiries@studyoverseas.co.th
Facebook : www.facebook.com/socstaff
Business and Hotel Management School (B.H.M.S.)
Highlight |
เรียน + ฝึกงาน (ได้ค่าตอบแทน) ทางด้านการโรงแรม |
Tuition Fee & Start date |
ราคาค่าเรียนแต่ละคอร์สไม่เหมือนกัน ให้ดูตามตารางข้างล่างนะค่ะ![]() |
Brochure B.H.M.S |
![]() |
Requirement |
Diploma (IELTS 5.0), Higher Diploma (IELTS 5.5), Bachelor Degree (IELTS 6.0) MBA (IELTS 6.0), MSc (IELTS 6.0) *** ถ้าไม่มีผลภาษา สามารถเข้ามาทำข้อสอบของ B.H.M.S ได้ (สอบฟรี) |
Scholarships |
CHF1,000 - CHF4,000 |
Business and Hotel Management School (B.H.M.S.): ตั้งอยู่ที่ใจกลางเมือง Lucerne, Switzerland ก่อตั้งในปี 1972 เป็นหนึ่งในสมาชิกของเครือข่ายสถาบันการศึกษา Benedict Switzerland ซึ่งเป็นเครือข่ายที่มีการพัฒนาและเติบโตจนกลายเป็นเครือข่ายสถาบันการศึกษาที่ได้รับการยอมรับในระดับสากล โดย BHMS เปิดสอนหลักสูตรการบริหารจัดการธุรกิจการโรงแรมที่ได้มาตรฐาน ซึ่งนักเรียนที่ได้รับการคัดเลือกกว่า 600 คนต่อปี ได้รับการเตรียมความพร้อมให้กับตนเองสู่โอกาสการทำงานในอุตสาหกรรมการโรงแรมและการบริการซึ่งมีการเติบโตสูงที่สุดในตลาดแรงงานโลก
ราคาค่าเรียนปี 2019
Fees 2019 | Course Fee |
Application Fee |
Shared Standard Accommodation* |
Meals Plan |
Operating Expense** |
Total Fee CHF |
||
Bachelor Program Hospitality or Business | ||||||||
1st Year Diploma | 23,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 30,900 | ||
2nd Year Higher Diploma | 24,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 31,900 | ||
3rd Year Bachelor Degree | 25,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 32,900 | ||
MBA Program | ||||||||
MBA | 29,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 36,900 | ||
M.Sc. Degree | 25,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 32,900 | ||
Bachelor Degee Culinary | ||||||||
1st Year Diploma | 22,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 29,900 | ||
2nd Year Higher Diploma | 22,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 29,900 | ||
3rd Year Bachelor Degree | 23,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 30,900 | ||
Postgraduate Diploma Culinary | 23,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 30,900 | ||
Postgraduate Diploma Hospitality | 25,100 | 400 | 3,600 | 1,800 | 2,000 | 32,900 | ||
Refundable Deposit: A yearly refundable deposit of CHF500 is charged to all students to cover any damage caused to BHMS property during studies. | ||||||||
*CHF3,600 surcharge for single standard accommodation (Single room with shared facilities) | **Include in the Operating Expense:
|
|||||||
CHF6,000 surcharge for single studio accommodation (Single room with private facilities) |
หลักสูตรที่เปิดสอน
Bachelor Degree (36 months)Hotel and Hospitality Management or Global Business Management
Diploma ปี 1 |
Higher Diploma ปี 2 |
Bachelor Degree ปี 3 |
เรียน 6 เดือน | เรียน 6 เดือน | เรียน 6 เดือน |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ Diploma
![]() ![]() ![]() |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษา Higher Diploma
![]() ![]() ![]() |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษา BA Degree
![]() ![]() ![]() |
Intakes & Dates 2019: 7 Jan, 25 Feb, 8 Apr, 20 May, 1 July, 19 Aug, 30 Sep, 11 Nov.
|
Intakes & Dates 2019: 7 Jan, 25 Feb, 8 Apr, 20 May, 1 July, 19 Aug, 30 Sep, 11 Nov.
|
Intakes and Dates 2019: 25 February, 19 August, 11 November
|
รายละเอียดวิชาเรียนตลอดหลักสูตรในแต่ละปี
YEAR ONE |
1 Semester | |
Sales & Marketing | Food Service Theory | |
Business Ethics | Introduction to Spirits & Other Alcoholic Beverages | |
Accounting I | Learning & Study Methodology I | |
Introduction to Yield Management Concepts | Personal Development | |
Business Communication I | Certificate in Wines | |
German Communication I, II & III | Opera Reservation Systems | |
Introduction to Hospitality & Tourism | Industry Training Preparation | |
Food Service operations | ||
2 Semester | ||
Paid Industry Training |
YEAR TWO |
3 Semester | |
Hotel Marketing | Convention Management* | |
Accounting II | Hospitality Business Law* | |
Professional Development | Menu Planning* | |
Human Resource Management |
Staff Training & Development* |
|
Business Communication II | Organizational Innovation* | |
Front Office Operation | Change Management* | |
Intro. to Housekeeping | Service Quality Management* | |
Intro. to Food & Beverage Management | eCommerce in Hospitality Industry* | |
Study & Research Methodology II | Global Business* | |
Events Management* | Business Start-Up* | |
4 Semester | ||
Paid Industry Training |
YEAR TREE |
5 Semester | |
Manageing Events | Strategic Management for the Hospitality Industy | |
Hospitality Retail Management | Financial Management in Hospitality | |
Hospitality Property Services Management | Academic Writing & Composition | |
6 Semester | ||
Paid Industry Training – Workplace Internship |
YEAR TREE |
5 Semester | |
Creativity in Business | Project Management | |
Human Resources Management for Global Business | Digital Media | |
International Business Environment | Academic Writing & Composition | |
6 Semester | ||
Paid Industry Training – Workplace Internship |
*Elective courses. A selection of other courses may substitute or amend the above courses
MBA Degree (12 months): จะได้วุฒิของ B.H.M.S. & York St John University, UK
Hospitality Management or
Innovation & Entrepreneurship or
Global Marketing
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ MBA Degree
สำเร็จการศึกษาระดับปริญญาตรีทุกสาขา
IELTS 6.0 หรือเทียบเท่า (ถ้าไม่ม่ผลภาษา สามารถมาทำข้อสอบของ B.H.M.S ได้)
มีประสบการณ์ทำงาน 2 - 3 ปี
MBA | Management focus area in:![]() ![]() ![]() |
เรียน 6 เดือน | |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
|
Intakes and Dates 2019: 30 September 2019
|
MSc Degree (12 months): เมื่อจบมาจะได้วุฒิของ B.H.M.S & Robert Gordon Univesity Aberdeen, UK
Internatinal Hospitality Business Management
Globa Business Management
เกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ MSc Degree![]() ![]() ![]() |
พร้อมวิชาสัมมนาเฉพาะด้าน![]() ![]() ![]() |
MSc Degree
|
เรียน 6 เดือน
|
||
4-6 เดือน
ฝึกงานแบบมีรายได้ |
||
Intakes and Dates 2019: 25 February, 20 May, 19 August, 11 November |
Bachelor Degree (36 months)
Culinary Arts
Diploma ปี 1 |
Higher Diploma ปี 2 |
Bachelor Degree ปี 3 |
เรียน 6 เดือน | เรียน 6 เดือน | เรียน 6 เดือน |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ Culinary Arts
![]() ![]() ![]() |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ Culinary Higher Diploma
![]() ![]() ![]() |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ Culinary BA Degree
![]() ![]() ![]() |
Intakes & Dates 2019: 7 Jan, 25 Feb, 8 Apr, 20 May, 1 July, 19 Aug, 30 Sep, 11 Nov.
|
Intakes & Dates 2019: 7 Jan, 25 Feb, 8 Apr, 20 May, 1 July, 19 Aug, 30 Sep, 11 Nov.
|
Intakes & Dates 2019: 25 February, 19 August, 11 November
|
รายละเอียดวิชาเรียนตลอดหลักสูตรในแต่ละปี
YEAR ONE |
1 Semester | |
Essentials of Culinary Operations LAB | Food Safety | |
Food Preparation Techniques LAB | Introduction to the Hospitality Industry | |
European Cuisine LAB | Certificate in Wines | |
Garde Manger I LAB | German or French Language | |
Cakes & Creams LAB | Business Communication I | |
Bakery & Breads LAB | Industry Training Preparation | |
Nutrition | ||
2 Semester | ||
Paid Industry Trainning |
YEAR TWO |
3 Semester | |
A la Carte Cuisine LAB | Menu Design | |
International Cuisine LAB | Food Costing & Acquisition Management | |
Contemporary Culinary Arts LAB | Hospitality Marketing | |
Mediterranean Cuisine LAB | Food Service Operations | |
Garde Manger II LAB | Culinary Business Analysis OR Food & Wine Pairing | |
Chocolate Creations | Language Electives | |
Budgeting for Food & Beverage | ||
4 Semester | ||
Paid Industry Trainning |
YEAR THREE |
5 Semester | |
Managing Culinary Resources | Food Service Management | |
Creativity & Entrepreneurship | Academic Writng & Composition | |
Contemporary Cuilinary Operation | ||
6 Semester | ||
Paid Industrty Training - Workplace Internship | Culinary Arts Project |
Postgraduate Diploma (12 months)
Hospitality Management or Culinary Arts
PGD Hospitality | PGD Culinary |
เรียน 6 เดือน | เรียน 6 เดือน |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
4-6 เดือน ฝึกงานแบบมีรายได้ |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ PGD Hospitality
![]() ![]() ![]() |
หลักเกณฑ์การเข้าศึกษาระดับ PGD Culinary
![]() ![]() ![]() |
Intakes and Dates 2019: 25 Feb, 20 May, 19 Aug, 11 Nov.
|
Intakes and Dates 2019: 7 Jan, 25 Feb, 8 Apr, 20 May, 1 July, 19 Aug, 30 Sep, 11 Nov.
|
รายละเอียดวิชาเรียนตลอดหลักสูตรในแต่ละปี
Culimary Arts |
1 Semester | |
Essentials of Culinary Operations LAB | Menu Design | |
Food Preparation Techniques LAB | Nutrition | |
European Cuisine LAB* | Certificate in Wines | |
International Cuisine LAB* | Food Safety | |
Contemporary Culinary Arts LAB* | Industry Training Preparation | |
Mediterranean Cuisine LAB* | 2 Elective Modules** | |
Budgeting for Food & Beverage | ||
2 Semester | ||
Paid Industry Trainning |
*Students select two courses only
Hospitality Management |
1 Semester | |
The Global Hospitality Sector | Tourism Development | |
Legality & Sustainnability in Hospitality | Marketing & eCommerce for the Hospitality Sector | |
Introduction to Hospitality Finance | Food Service Operations I & II | |
Advanced Communication | 7 Elective Modules* | |
Human Resource Management for the Hospitality Sector | ||
2 Semester | ||
Paid Industry Trainning |